Een geheime wapen voor bidon met opdruk

Zo produceren wij kosteloos ons sample op gezichtsveld en sturen deze u toe. Zo kan u dan ook precies bemerken op welke manier de budget bidon met opdruk er uit komt te opmaken. Op die manier kunt u dan ook met een klein budget ons breed publiek bereiken.

Op welke manier weet ik echt daar echt bedrukt wordt? U ontvangt na bestelling in 4 dag een digitale drukproef. Hierop staat dit product afgebeeld met een opdruk in kleur en op schaal.

Wij kunnen Tacx bidons bedrukken totaal overeenkomstig de persoonlijk wensen. Zo bezorgen we Tacx bidons betreffende merknaam ofwel Tacx bidons betreffende opdruk vlug, betrouwbaar en voor een scherpe prijs.

Indien u ons bestelling plaatst, bezit u in een aantal minuten een prijsopgave in uw mailbox. Het kan zijn uiteraard iedere keer snel duidelijk hoeveel Tacx bidons laten bedrukken u zal kosten.

Die bidon over 750ml bezit een omvangrijk drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager vanwege een promotie betreffende de festival. Betreffende ons bedrukt relatiegeschenk kunt u de relaties een geschenk geven bij ons (grote) order om ze te bedanken. Verder kan u onze (bedrukte) bidons verder inzetten mits promotioneel artikel op uw open dag ofwel ons informatiemarkt.

Mag je mijn merknaam meesturen? Ja bij bestelling of prijsopgave aanvraag kan u uw logo uploaden ofwel wensen melden.

Je mag toepassen maken over JPG en PNG bestanden teneinde te uploaden in onze editor. Kan zijn dit te technisch of heb jouw ons afbeelding betreffende een ander bestandstype welke jouw graag zou wensen gebruiken? Neem dan enigszins contact op betreffende onze klantenservice, ze verder helpen je graag zodat jouw alsnog jouw cadeau kan maken!

Hier vindt u tegelijk ons groot assortiment bidons over Tacx. Een serie Shiva, Splash en Zonne kunnen we in al die kleurcombinaties leveren. De bidons aangaande Tacx worden exclusief afgeleverd in hele dozen aangaande 50 stuks per kleur. Supersnelle levertijd en betaling op factuur.

We bestaan wél ons en al oor. Voor iedere klant. Ofwel jouw meteen vragen hebt aan druktechnieken ofwel ons aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij opweg helpen je reclame vervaardigen.

Wilt u ons kleine uitgave bidons drukken, surf dan tot de aluminium bidons. Ook hebben deze bidons ons isolerende werking. Wilt u dan ook overige promotieartikelen ofwel relatiegeschenken laten drukken voor een sportevenement? Surf vervolgens naar de websites sportartikelen.

Een oudere spelers gaat een luxere drinkfles zoals welke over het merk Tacx verdere op prijs stellen. En bent u dan ook betreffende uw beurs ofwel bedrijf veel bezig met de natuur en MVO, vervolgens bestaan duurzame bidons zoals de Bobble (100% natuurlijk recycelbaar) dit perfecte relatiegeschenk.

Een Dopper bidon zelf kan zijn gemaakt met gerecycled plastic en kan zijn 100% veilig bevonden op giftige stoffen. Laat u ons dopper bidon bedrukken, vervolgens geeft u ook niet alleen een leuke bidon maar ons bekendmaking! Een Dopper is leverbaar in verschillende tinten en uitvoeringen zoals een kunststof of ons stalen versie. Door dit design met de Dopper mag die voor verscheidene gelegenheden gebruikt geraken. Zo is dit ons ideale bidon wegens op het werk ofwel op school, doch mag de Dopper verder eersteklas aangewend worden gedurende sportactiviteiten. Laat ook die Dopper bidon drukken met de logo, vervolgens mag dit op verscheidene manieren. Zo kan u de bidon bedrukken op het witte bekertje betreffende alleen de merknaam. U kan er de bidon drukken rondom het witte bekertje.  

Vanwege weet onze bidons betreffende opdruk kan u dan ook ons voor niets digitaal verzoek vragen. Hiertoe sturen wij u dan ook voor niets ons digitaal here ontwerp over een Tacx Shiva 500cc op betreffende opdruk tot selectie. Zo kan u dan ook opmaken ofwel een bedrukking op een cheapie Shiva uitpakt bijvoorbeeld u dan ook verwacht. Voor ieder budget wegens promotionele verhalen kan u dan ook op bidonwereld.

Levering: Na ontvangst betreffende de opdracht ontvangen wij met genoegen uw merknaam ofwel tekst in vectoren bestand (EPS of AI). Ingeval u dan ook deze ook niet beschikbaar bezit is een goede jpg veelal ook afdoend en zetten we deze vanwege u dan ook om in een EPS bestand. Na ontvangst met uw logo vervaardigen we binnen twee werkdagen ons digitale drukproef aangaande de merknaam op een afbeelding betreffende dit artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *